EDUKACIJA ZA TERAPEUTE/SAVJETOVATELJE

Edukacija iz realitetne terapije namijenjena je profesionalcima s područja savjetovanja, vođenja i poučavanja, a koji se žele stručno usavršavati kroz teoriju izbora i njenu primjenu u području u kome rade.

Uvjet za uključivanje na Početni intenzivni trening je završen preddiplomski stručni i specijalistički diplomski stručni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij u području medicinske znanosti, psihologije, socijalne pedagogije, socijalnog rada, logopedije, edukacijske rehabilitacije, iz područja odgoja i obrazovanja i pedagogije.

Ukoliko polaznik edukacije nema završen navedeni studij, može upisati edukaciju  ako ima završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij i obavezno upisan studij Propedeutike psihoterapije koji je dužan završiti do početka 3.godine edukacije.

O navedenome polaznik je dužan prilikom upisa podnijeti dokaze, propisanu diplomu i potvrdu o upisanoj edukaciji iz Propedeutike psihoterapije.

Program obrazovanja i osposobljavanje provode ovlašteni učitelji Instituta Williama Glassera.

PROGRAM EDUKACIJE

CJENIK EDUKACIJE

INSTRUKTORI I SUPERVIZORI

TERMINI NOVIH EDUKACIJA:

Novi ciklusi osnovne razine edukacije iz Realitetne terapije i Teorije izbora:

Zagreb, od 4. – 7.4.2024. , prijave u tijeku

Pula, od 4. – 7.4.2024., prijave u tijeku

Split od 19. – 22.9.2024., prijave u tijeku

Odustajanje od prijavljene edukacije potrebno je najaviti najkasnije 10 dana prije početka nastave. Nakon zadanog roka nije moguće ostvariti povrat uplaćenih sredstava.